View Single Post
Old 09-09-2004, 08:35 AM   #46
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Eh , poznato je da okrugle vezije tipa 1.0 , 2.0 su strasno bagovite nadam se da nece biti takav slucaj i sa SX3 :roll:

Quote:
Originally Posted by Shady
Mo?e? li, molim te, navesti glavne stvari u Sonaru 4 zbog kojih bi se ovi iz Steinberga trebali zamisliti? ?to je to revolucionarno, u odnosu na Cubase? Navedi makar u najkra?em glavne stvari...
Sada to vise nije slucaj Shady :P
Sada se mogu obrnuti uloge ..
Shady,sada imas knjigu doduse od 1.06.78 verzije ali je sve slicno da ne kazem isto .. Polako se prebacuj na cubase jer kada ga jednom shvatis i osetis nikada vise neces pomisliti na sonara .. svima nama je sigurno bio interesantan i sonar ali kada ga otvoris i vidis sta su napravili sve ti je jasno samo kada ga pogledas .. nepregledan,ma uzasan ..

Evo dok sam bio kod tebe kada si mi otvarao one projekte mislim stvarno smesno kada minimizujes prozor sonara pa ponovo otvoris on ti isporedja sve prozore od svih VST-a koje si pretvorio u DXi .. i onda stalno moras da ih gasis ili mislim tako neke gluposti koje pravi pa to je zaista katastrofa , ja ne znam kako mozes i dalje da trazis reci podrske za rad u sonar-u .. U redu je koristiti i kombinovati ali osloniti se na rad samo u sonaru je tempirana bomba koju sam pravis :roll: