View Single Post
Old 04-09-2004, 08:52 AM   #16
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vai
Multiband kompresor, sjajna fora, vidis toga se uopste nisam setio, eto sta ti znaci forum
Sto se okupljanja tice bilo bi sjajno, da i na praktican nacin jedan drugom pomognemo, ali to bi mozda moralo da saceka tamo kraj godine kada bih eventualno planirao odmor u beogradu. U svakom slucaju sjajna ideja i potpuno je podrzavam

Eone, isprobaj sve opcije koje ti pruza side chain, pa da uskoro dobijemo jos fora u vezi njega . Ako ti treba neka literatura u vezi s/c samo mi javi pa cu pokusati da nadjem u biblioteci neku knjigu na engleskom.
Ima jos trikova u vezi s/c ali ovo sto sam napisao sam vadio iz malog mozga. Videcu da iskopam predavanja iz predmeta "studio za snimanje" jer sam tamo zapisao jos par fora, pa cu vam napisati jos nesto cim ih budem pronasao.

Poz.
Mulitband sam koristio i uglavnom unistavao vec dobre mixeve, smanjujuci im dinamiku do nesnosljive slusljivosti. Znam da ga je potrebno koristiti u malim kolicinama ali sam cuo takodje da se koristi kada mix nije dovoljno dobar pa se menje dosta temeljno sa multibandom.
Inace sam uzivaoc experimentisanja u smislu isprobavanja i kombinovanja raznih nacina u ovom buducem slucaju SC.