View Single Post
Old 31-08-2004, 11:32 AM   #9
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Quote:
Originally Posted by pure
Bez uvrede, ali niko normalan ne bi skidao pesme pravljene u Music Makeru gde ti poredjas gotove lupove ritma i melodija.
Evo da sad ja budem u najrealnijem modu. Ovako. I ovo sto imam kompjuter je dobro, cak i previse jer ja nemam pare da kupujem neurone u nord leadove pa da mogu da pravim pesme koje zvuce kao profi tako da za sad moram da se zadovoljim onim sto imam. Da imam neke klavijature zar mislis da bi se stvarno mlatio redjajuci lupove u Music Makeru. To radim iskljucivo da bi se prinaucio da radim bar jedan deo posla, a to je aranzerski deo.

Nixylive hostujem kod jednog iz RS i to za 8$ godisnje plus promet koji prekoracim. Kad mi istekne ovde hosting preci cu na Dunex jer mi se cini da imaju dobru ponudu i sto se tice prostora i sto se tice bandwitcha. Ovamo imam samo 25 MB prostora i 750 MB bandwitcha koji naravno mogu da prekoracim, ali i placam sto prekoracim.

Ovamo mi rece da moram da postavim php skriptu da bi mi brojala koliko imam downloada i da to ne moze da se vidi u control panelu.

Nisam mislio da bas koristim nixylive.com za dovodjenje kupaca divX filmova vec tim sajtom samo potpomazem. Kad vec ima dobru posecenost preko top lista sto da ne iskoristim, ne skodi, mada moram ono da prepravim da ne iskacu prozori kad se promeni strana vec samo kad se ode sa sajta.

Kazi mi koliko placas godisnje na streamload-u i sta dobijas za te pare.

Znate li neki nacin placanja preko interneta karticom koju bi mogao kupiti ovde u Srbiji a da mogu neki i meni recimo uplacivati novac na karticu. Nesto kao visa, samo jeftinije