View Single Post
Old 30-08-2004, 02:02 AM   #6
nixylive
Member

nixylive's Avatar

E sad je vec bolje. Bar si obrazlozio lepo sta si hteo da kazes.

Ne kacim ja sve stvari. Odabrao sam nesto sto mi se cini da je dobro. IMam ja jos stvari, ali necu da davim ljude jer mi nije cilj da neko skine 5 pesama i da mu se nijedna ne svidja, a da one dobre i ne skine, jer je eto slucajno uboo neke pesme koje su mozda dosadne.

Kazi mi kako da i ja znam koliko puta su skidane pesme. To me inace najvise zanima.

Sto se tice top lista, kad udjes u biografiju ili bilo gde kad odes sa naslovne strane iskace pop up jer je namesteno da izlazi pop up na unload. To moram da radim da bi sajt bio prvi na top listama. E sad, jedini razlog sto iskace glasanje sa pop up prozorima je sto mi treba veca posecenost da bih i preko ovog sajta dovlacio ljude na onaj za prodaju. Sta da se radi kad nemam pare da platim 10 000 pa da se ljudski reklamiram, a da imam cist sajt bez gnjavaze, ali sta da se radi. Za sad se mora tako.

Jel si okacio neke stvari na streamload. Ja ovamo nemam vise prostora, a okacio bih nesto novo, pa ako si nesto okacio na streamload da brisem sa ovog servera.

Ne ljutim se ja na komentare, samo ne volim podsmehe, a kad ovako lepo objasnis kao sad, onda je to cak i dobro jer mi barem iskreno ukazujes na greske.

P.S. Narezi tih 3-4 GB muzike sto si pravio na jedan dvd pa posalji. Sto se ne hvalis Voleo bih to da cujem.