Thread: HARMONIJA
View Single Post
Old 28-08-2004, 06:50 AM   #39
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
I da.
Ja cu da kazem jos jednom, i stojim iza toga.
Harmonija koja se uci na akademiji, ne pruza ni polovinu znanja.
Toliko.
Ako ti tako kazes

Quote:
Ivane, nisi volio Oblike, nisi volio kontrapunkt, nisi volio partiture, nisi volio solfegio, nisam procitao jesli li schmekao harmoniju... Sta si onda volio?
Nemoj da sam sebe citiram .. diplomirao sam iz solfedja 8) nabrojao si mi 3 predmeta da nisam voleo , tacno .. a imao sam ih 14

Quote:
Vidis kako meni odgovori. Jos mu nije jasno kako to da poredim harmoniju kao nauku sa matematikom, fizikom i biologijom. Moj zakljucak je da je ili bezao sa predavanja ili spavao na njima Nauka, momci, nauka i svaka je podjednako laka ili teska, draga ili mrska ali u svakom slucaju se na svakoj se moze doktorirati Po njemu bi Akademiju trebalo ukinuti, studente upisati na sumarski, saobracajni ili DIF pa nek tamo sviraju ku... a profesore i asistente nabiti po kojekakvim gradjevinama da vide majku im j.b.. sta znaci rad jer su lezilebovici i bitange koje nisu mogle da nauce studente harmoniji, kontrapunktu, partiturama, oblicima i solfedju, nego su samo malo i sramezljivo grebali po svemu tome Ivane, bajke se pricaju deci ja sam ostario uz muziku
Zasto kazes kako ti odgovori , nisi se valjda uvredio ili daleko bilo nasao u svemu tome .. Da li sam bezao sa predavanja*JESAM NARAVNO* -- Da li sam spavao na predavanjima*JESAM NARAVNO -- Ajde sada budi srecan :P

Quote:
Po njemu bi Akademiju trebalo ukinuti, studente upisati na sumarski, saobracajni ili DIF pa nek tamo sviraju ku... a profesore i asistente nabiti po kojekakvim gradjevinama da vide majku im j.b..
BEZ UVREDE ** Nemoj da lupetas i da izmisljas ovakve gluposti koje nisam ni pomenuo , a sto se tice tvog starenja uz muziku imam jedno pitanje? Pa zar si i ostario i nista nisi naucio pa moram da pocinjem od bajki da bi shvatio!!!