Ma OK Mogli, slazem se ja sa tobom, ali ni u kom slucaju ne mogu da se slozim sa idejom da to prepustis kompjuteru.
To sto Mili ili neko drugi ima mogucnost da jedan deo posla (odnosno vise poslova) prepusti drugima, to je druga prica. Mislim covek je kompozitor, sa nekim renomeom, i moze sebi da priusti tu olaksicu, koja je uzgred, krajnje nepotrebna, osim sto covek ima vise vremena za druge stvari, i osim ako doticni nije dilea kad je harmonija u pitanju.
Preporucujem ti da sam istrazujes.
Ne znam koliko se razumes u harmoniju, ali ako mislis da nisi dovoljno kompetentan, bolja je ideja da savladas to sto mislis da ti ne ide.
Ako taj deo posla prepustis nekom programu, neces maknuti dalje od onog gde si sad, a verujem da ti to nije u interesu.
Nemoj pogresno da me shvatis, nista ja tebe ovde ne osudjujem, niti mi pada na pamet, ali mislim da bi takve programe trebao da obilazis u sirokom luku, i da se vise oslonis na sopstveni feeling, a da znanje o harmoniji potrazis kroz neke knjige ili slusanjem sto raznovrsnije muzike.
Valjda nema ljutnje...
p.s. Dobar ti je onaj Cmaj koren iz 4