View Single Post
Old 16-08-2004, 12:18 AM   #8
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Decki, bez brige!!

Evo, danas smo konacno zavrsili s lijepljenjem regenerat spuzve , postavili smo tepih i moj novi stol... i stalke za zvucnike i pustili smo si glazbu.... VAU!!! Koja razlika, nismo mogli vjerovati koliko toga cujemo vise nego ranije.... kako se raspored u mixu bolje osjeti i dozivi... iiizvvrsno... cisto, lijepo.... raj, raj, raj...... Kako jos nismo polijepili sve piramidalne spuzve... samo smo istrazivanja radi slusali sa i bez njih iza nas.. I zamjetismo da je vrrrlo bitno stavii difuzore iza leda (unatoc tome sto je tamo najdeblja spuzva, znaci odlican apsorber), stvarno se cuje razlika, kao da malo procisti zvuk, vrate se visoki.... razlika je osjetna...

Jedna stvar koja me sad mrvicu brine je sto prva refleksija od zvucnika "udara" u stol (klasican problem), provjerili smo s ogledalom i da.... sto s tim napraviit? ili jednostavno kad mi dode miksercic i ta "neravna" oprema to vise nece biti bitno jer nece ploha biti ravna?!

Onaj zid sto sam spominjala ustvari uopce ne radi probleme u zvuku.... samo na udarac, a za to ga necu koristiti

Pazili smo takoder na najbitniju stvar kod nearfeld slusanja, a to je da ja i zvucnici budemo povezani u istostranicnom trokutu.

Stvarno sam prezadovoljna!!! Mozda mi mrvicu smeta takva gluhoca.. cudno mi je, kao da su mi se usi zacepile i feeling kad se ude u tu sobu je poput ulaska u neku drugu dimenziju 8) .

Imam i ime za svoj studio.... Pogadajte!
ANITA is offline   Reply With Quote