View Single Post
Old 13-08-2004, 01:28 PM   #25
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by zmaj
Veruj mi da nisam .Jesi li ga ti probao?
Nisam ja ni rekao da je on los...hteo je cale da ga kupi...otisao sam da ga probam i odustao sam,ne znam ni zasto,jednostavno mi se sprava nije dopala.Probaj ga u Artistu,pa sam proceni da li je za tebe ili nije,meni se nije svideo...
Nisam probao ali ga koristi prijatelj kome izuzetno verujem i ne samo on vec i drugi izuzetni studijski tehnicari kazu sve hvale za ovu spravu .. I ja ponekad volim da ono sto kupim pored kvaliteta i lepo izgleda ali ne moze uvek tako da bude , valjda gledamo dobre a ne lepe sprave , razumem da ti se nije svidelo ukusi su razliciti samo mi nije jasno kako si mogao da zakljucis o kvalitetu sprave na osnovu trenutnog efekta u radnji dok si je probao!! Ta sprava se ne proba tako vec je potrebno da radis sa njom pa da vidis da li je to zaista ono sto ti treba .. Sve sto sam kupio dok sam kupovao sam radio po necijoj preporuci jer sve to ne mozes da probas na licu mesta u randji i da kazes svidja mi se ili ne .. to je cista glupost .. ja nijednu spravu nisam probao u radnji vec u studiju i to sam u stanju danima da je ne gasim i ispitujem .. zar ne?