Quote:
diviner ::
Ne razumijem u cemu je car vec isprogramiranog bubnja (sem cisto edukativno/experimentalnog udjela)?
Pa da se skrate muke, a nikad u potpunosti (bar ja mislim) ne mozes rucno napraviti bubanj onako kako ga odsvira pravi bubnjar
|
tacno tako...da se mnoooogo skrate muke. Ako bi ja nakon svega sto moram da uradim jos morao i da programiram bubanj, bio bi to posao bez granica. A nisam bubnjar tako da bi to bio i veoma mucan posao.
Quote:
Btw, zar ti nisu dosta programi iz BFD-a ?
|
BFD ima standardni problem da je natovaren raznoraznim "komplikovanim, zapetljanim" gruvovima(jazz,fank, progresivni rok itd.) sto je za ono cime se ja bavim neupotrebljivo. Meni trebaju oni bazicni pop ritmovi, baladerske varijante. Onda ja moram da editujem te midi fajlove a nesto ne volim to da radim. A BFD ima odlicnu kolekciju setova i zato bi bila prava stvar pronaci te ODSVIRANE midije.
ja bi najsrecniji bio da mogu da si priustim hardverskog bubnjara i basistu a to i imam na jednoj od mojih pjesama i razlika je ogromna. Bez obzira sto kvalitet usnimavanja nije kao na npr BFDu, zivi bubnjar je ziv i to se cuje...
Naravno, citava prica ne vazi za tehno, elektroniku ali to i nije moj fah.
Quote:
PS. Pokusat cemo nesto pronaci od spomenutih bubnjara!
|
to care!