Quote:
Originally Posted by Pedja
Valjda sam i ja napravio dobru reklamu :P 
|
Tebi je za to vec placeno...i nemoj sad da se pravis lud

!
Steta sto se u zemlji srbiji (medju sljivama) ne moze normalno raditi...ulozio bih u bolja osnovna sredstva, i vrhunske komponente/probrane uvijek imao kod sebe (nekako se snalazim...ali nije to to...). Druga stvar su granice, koje ova bijedna zemlja trpi zahvaljujuci politici nekoliko idiota, naivnoscu i gluposcu nekoliko stotina hiljada besposlicara (bezbroj dobrih poslova nisam uspio zavrsiti zahvaljujuci nemogucnosti ili skupoci transporta u inostranstvo).
Sve je ovo i dalje jadno i bijedno (i neka niko ne pokusava da me u to razuvjeri) ! Radim vec nepunih dvije godine veoma ozbiljno ovaj posao, i do sada nisam zaradio ni petinu potrebnog novca za makar vrhunski monitoring sistem...a gdje je makar jos jedan racunar, zvucna karta, mikrofoni! Otkad znam za sebe, nisam otisao u butik da se posteno obucem (roditelji su , gle cuda, takodje siromasni).
Hvala svima na podrsci! Aniti na komplimentima (da me ti na to ne opominjes, mislio bih da sam obicno kucno zakeralo

)! Na moju veliku zalost, 99% zgodnih djevojaka/zena ovdje je tvoja susta suprotnost, naviknuta na populizam, snobizam, zestoke momke u skupim kolima (sto ne sumnjam da bih bio, samo kada bih promjenio lokaciju za nekih par hiljada kilometara odavde

). Pronalazenje jin/jang kombinacije (lijepo/pametno) je ravno boljitku zivota u ovoj zemlji, poslije 10-godisnjih sankcija, ratova, ratnih profitera i njihovih oligarhija koje i dan danas obitavaju na ovim prostorima.