View Single Post
Old 05-08-2004, 09:40 AM   #13
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Ne znam otkud ti informacija da kosta 250 eura .. Trenutno par ovih kutija kosta ispod 150 eura http://www.netzmarkt.de/thomann/thoi...9b67f97cb6b8a2

Kada sam ih ja kupovao nisu bile toliko jeftine ali sigurno da nisam zalio pare da kupim sebi dobre monitore .. Sve sam pazario u Artistu i imao sam zaista veliki izbor opreme .. Kada sam kupovao nisam gledao na cenu vec sam dobro slusao kutije a i prodavci su bili najvise za njih od tih srednjih klasa : -)

I tako ja napravim spisak sta uzimam u Artistu i on kad mi rece cenu svega ukupno ja rekoh pa kako toliko malo :roll: bila je cifra cini mi se do 2000 eura .. i on mi onda izredja cene svih komponenti i vidim da su alesisi dosta bili jeftini sto nije menjalo moju odluku da ih uzmem .. meni su se svideli i njih su uvek koristiti kao master control monitore pa neka kostaju i 50 eura ..

Ja sam za Pasivnu varijatnu jer samo u pocetku dajes dodatne pare za pojacalo ali kasnije gledano u bliku buducnost ako se ikako resis da kupis nove monitore onda kupujers sve naravno passivne jer imam vec dobro pojacalo a kada kupis aktivne onda i sledeci monitori moraju biti aktivni jer naravno nemas pojacalo za pasivne itd itd .. Uparis ove monitore sa RA150 i ima da budes zadovoljan .. ja cak imam dva alesis pojacala ..

Po toj ceni nemas nista da kupis .. i tannoy reveal su skuplji a ne nude toliko jer bih ja ove alesise mogao porediti sa naslednikom NS10M u poboljsanoj verziji .. toliko sam zadovoljan ..