View Single Post
Old 01-08-2004, 07:25 PM   #28
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Ma u cemu je stos sa tim njihovim STS samplerima??? Zasto bi to neko koristio?
neki kazu da zvuce 'bolje' i stavrno moze bit da ne zvuce isto ko vst, jer ne koristu asio drivere?! milsin, to mi je nekako logicno, a mozda se varan?!
osin tega sts5000 ima masu odlicnih filtera i neko ko ga od prvog dana koristi i ko mu je usa u 'god', nece ga bas tek tako pustit.
sts5000 ima taj famozni 'program pool' koji omogucava najbrzi pristup saundovima. da ja iman naslozen 'program pool' sa dobrim zvukovima, pitanje bili prelazi na drugi sampler. ja san svojevremeno samo radi sts3000 kupi jos jedan pulsar, pa san ga proda kad san presa na kontakt.
sad kad san promini princip rada i iman viska pulsarovog dsp-a, sve se mislin da ponovo napunin sts-ov program pool i pocmen ga ponovo koristit.
brzo pronalazenje zvukova (mogu bit slozeni i po standardu) moze bit jako korisno u nekim fazama rada.
sts5000 ima i fantasticno realtime manipuliranje sa sampleovima, pa se dosta koristi u hip-hopu, a sa dobro napravljenin pulsarovin projekton (ili koristenjen xtc moda) i live barom ontop sequencera sts5000 se s lakocon integrira u sequencer ko da je vst.

neznan koliko vas koristi speedsoft vsampler?!
shot, recimo, na njemu radi od prvega dana i zna ga u dusu. i sto bi sad on prelazi na nekakve izvikane kontakte i halione i gige, kad vsampler ima u malemu prstu.
shot cak ni battery ne koristi, nego sve vuce iz vsamplera.
a kakva mu je produkcija... poslusajte mu dvi ploce od elementala, eda maajku...