Kao prvo mnoogo mi je zao sto nisam pratio festival prve dve veceri i sto nisam cuo Najdinu i Dejanovu pesmu i dao im svoj glas sto bih verovatno i ucinio i da se ne poznajemo jer sam siguran da je pesma bila odlicna ..
Sinoc sam ispratio ceo festival i ne mogu a da ne kazem:
Kaze : "Evo kako smo mi glasali po svojoj savesti i ukusu"

Znaci covek koji je jedan od zirija je dosao je da glasa po svojoj savesti .. Ziri koji je brojio sve neke menadzere mnogih festivala kojima je pre svega vazan scenski nastup jer oni su naravno menadzeri ocenjuju kompozicije .. jer to je ipak muzicki a ne modni festival .. Namestanja nije bilo u to sam siguran isto koliko sam siguran da nisu mogli da nadju pre svega nestrucni ziri pa sve ostalo ..
-Momak iz Rumunije zaista se trudio da ga "otpeva" .. naravno precenio je svoje mogucnosti.. valjda ste culi ..
-Za pobednike festivala zaista nemam reci .. Kao prvo imali su pola kompozicije u matrici gde nisu ni pevali npr.REFREN ...
Kako sam juce cuo od svog prijatelja Oggy-ja koji je imao svoje pesme i u finalu(druga i deveta) mnogi su usli u finale a nisu trebali i mnoge kompozicije i izvodjaci nisu usli a trebali su ..
Pre svemu ovome zaista je to jedna dobra organizacija i lepa manifestacija ali je nacin i princip glasanja cist promasaj ..
Sve u svemu slozice se sa mnom Dejan , ipak je bilo lepo druziti se i ucestvovati .. Svrha festivala jeste pobediti i imati pobednicku pesmu ali ja da sam na tvome mestu Dejane uopste ne bih razmisljao o tome jer sam SIGURAN da isto mislis i da je ipak na kraju vazno druzenje sa neafirmisanim kolegama koji mogu slobodno da pojedu celu estradu .. Za mene je ipak to vazno i ja bih tako razmisljao da sam imao svoju pesmu ..