View Single Post
Old 18-06-2004, 12:18 AM   #7
Mandragora58
Member

Mandragora58's Avatar

Sta da ti kazem...nisam imao priliku da se bavim prodajom bilo cega vec godinama ali, postoje oglasnici, postoji mogucnost da jednostavno u prodavnici opreme ostavis ceduljicu na oglasnoj ploci. Tu protutnji more ljudi u jednom danu. Evo danas sam bas bio u, po meni najjacoj prodavnici opreme, KLANGFARBE, tu poznajem neke ljude, pa se sa njima da porazgovarati o svemu, ponuditi...medjutim tehnologija se krece ka, ka...negdje... brzinom svjetlosti. Ljudi kupuju stalno nesto N O V O !!! Ja ne kontam to! Zasato da se mijenja neki sistem koji je vec uhodan. Naravno, fora je u profitu, firme moraju proizvoditi, kaoufol uvijek nesto novo...ma opet davim, nego, sit sam nudjenja uvijek neceg "boljeg", "brzeg", "jaceg", "veceg" i sta ti ga ja znam.(tacka!)
Kupio sam monitore danas. Trebao sam se odluciti izmedju ALESISA M1-Mk2(aktiva) ili FOSTEX PM1(aktiva). Odlucih se za ovo drugo. Slusali smo niz razlicitih pa je prevagnulo, nadam se da sam se ispravno odlucio. RME-Fireface 800 cu pocekati do kraja augusta, tad izlazi sa trake. Zar se sa tom opremom nece moci raditi narednih deset godina...ili?
Ovdje se da nabaviti sve sto pozelis ali razlika u cijeni je ogromna od firme do firme, evo jedne adrese gdje mozete vidjeti u kojoj prodavnici jedan proizvod mozete kupiti najjeftinije...zanimljiva stvar.

http://www.geizhals.at/

Nadam se da sam ti odgovorio na pitanje Rumski.
Kad dodjes u Bec, ako ti nesto mogu pomoci, javi se...O.K?
Pozdrav.
Mario