View Single Post
Old 17-06-2004, 03:36 PM   #1
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default EAST WEST ORCHESTRA STRINGS problem

Imam problema sa EAST WEST orchestra stringsima (ostalo radi ok -woodwinds, brass...). Neki instrumenti jako pucketaju vec na samo isprobavanje (klik misem na virtualnu klavijaturu). Kako mi sve ostalo (giga studio i drugi vst) normalno radi i sa puuuno vecim kolekcijama.. a ovdje ne moze podnijeti jednu violinicu.. zanima me, jeli moguce da mi taj dio software.a ne valja (kako ostali dijelovi iste kolekcije takoder normalno rade bez pucketanja). Ili trosi toliko procesora da to ne moze podnijet, ne znam.. probala sam ucitati to i prije nego se ram potrosio na giga instrmente, promjene takoder nema - pucketa.

Postoji li mozda nekakva opcija z akoju ne znam, koju mozda nisam ukljucila ili sto ja znam u samom vst-u.

Molim vas za pomoc, jer do sutra moram biti gotova s pjesmom, a neke note pucketaju.. i ne mogu takvu snimku poslati!!!!! U panici sam. Neke sam dijelove promjenila i koristim druge samplove, ali neki su sa ovih nezamjenjivi (marcato solo violina... npr.)...

Moze li netko probati i vidjeti pucketaju li mu stringsi.. (ne svi i meni recimo na nekim trigerima pucketa na drugima ne, probajte sa npr. 18 violina neki tezi/veci sample)..... je li mozda problem u polifoniji.... prelazim sve zajedno 160..sa giginim instrumentima.. , tu je i dosta audio traka koje sam trebala pretvarati da dobijem na polifoniji i ramu.. ali to ne bi trebalo imati veze s ovim... istina je da opcenito manje pucketa kad slusam samo te trake nego kad svira sve zajedno... znaci je malo i sistem preopterecen.. ali .... ah.

(imam 1 gb rama i znam da je premalo.. sredim to kad stignem.. ali ovo nema veze ni s time... 2500+barton... hardovi dugo nisu defragmentirani... ali nema valjda ni to veze)

Evo, ja sam sad nabacala svakakve informacije pa ako mi tko moze opmoci... izvrsno!!

Unaprijed hvala

anita
ANITA is offline   Reply With Quote