Quote:
@Ivan
Ako ti ne trebaju knobovi i slajderi za priblizno iste pare koliko si dao za radiuma mozes uzeti a33 kontroler.Ti si imao prilike da radis i sa a33 i sa a37.Pretpostavljam da je a37 bolji ali si napomenuo da i a33 ima svoje prednosti.U cemu je razlika?(tehnicki znam da a37 ima vecu memoriju,aftertouch,lcd u odnosu na a33).Vise me interesuje tvoj generalni utisak o ovim klavijaturama.
|
Slike drugacije govore .. ne znam da li si imao da uzivo vidis a37 ali to je odvratna klavijatura .. evo reci cu ti sta mi prvo palo na pamet kada sam je video:"Jebo te kao da su je sklapali u zastavi

" .. Drugo dirke su drugacije , sam dodir .. stisnes dirku i imas utisak da je ostala unutra .. ma skroz bezveze .. ja se slazem da smo svi razliciti ali ono mi se uopste nije svidelo .. Generalno gldejuci naravno da je bolji A37 ali kako rekoh posto ne koristim sve te "prednosti" a33 nikada ne bih menjao za a37 ..
Meni je trebala klvavijatura od 5 oktava jer mi se deo stola izvlaci i dugacak je za klavijaturu od 5 oktava ..
A37 sam probao u sky-u i totalno se razocarao .. meni nije trebao sintisajzer vec master a kada kazem master mislim na dirke i midi interfejs .. i tako sam pazario radijum u lyrastyle ..