View Single Post
Old 16-06-2004, 06:26 PM   #5
milos
Pro Member

milos's Avatar

@Eon
4 razlicita vst instrumenta mozes da koristis ako ti klavijatura ima funkciju 4 zone(88 dirki).Valjda je tako.
@Purator
Ti si imao a33.Kakav je u radu sa racunarom i vst instrumentima?Da li si ga programirao uz pomoc editora ili manualno?Da li su dugmad assignable sto znaci da mozes da im dodelis funkciju(npr.dva dugmeta za menjanje preseta napred -nazad u nekom softsintu ili nesto slicno )i da li to usnimis(posto a33 ima 32 memorijske lokacije).Ovo te ja teorijski pitam jer nemam pojma kako rade ovakvi kontroleri u praksi.Planiram da uzmem a37,a kad skupim jos para da ga dopunim sa Behringer bcr2000 zbog kontrole softsintova.
@Ivan
Ako ti ne trebaju knobovi i slajderi za priblizno iste pare koliko si dao za radiuma mozes uzeti a33 kontroler.Ti si imao prilike da radis i sa a33 i sa a37.Pretpostavljam da je a37 bolji ali si napomenuo da i a33 ima svoje prednosti.U cemu je razlika?(tehnicki znam da a37 ima vecu memoriju,aftertouch,lcd u odnosu na a33).Vise me interesuje tvoj generalni utisak o ovim klavijaturama.
milos is offline   Reply With Quote