View Single Post
Old 15-06-2004, 07:00 PM   #3
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: M Audio & evolution kontroleri made in Hong Kong

Quote:
Originally Posted by milos
Na jednom forumu nasao sam neke informacije veznae za novi kontroler M Audio Kystation pro 88 http://www.musicplayer.com/ubb/ultim...8;t=009922;p=1
Na njemu je aktivan i neki lik Gus Lozada koji radi u M Audiu i prenosi utiske o ovoj klavijaturi.Ono sto je najzanimljivije je pitanje nekog Rasmusa (treca strana) koje se odnosi na sumnju da dirke koje M Audio radi se proizvode u Hong Konge od strane neke mrsave firme Medeli www.medeli.com.hk .I pre je sumnjao u to zbog slicnosti evolution kontrolera za medelijevim kontrolerom(nema knobove i slajdere ali sam koncept klavijature je jako slican) i drugo je da hammer dirke koje su ugradjene u Keystation pro 88 su mogle proizvesti samo firme Roland,Yamaha,Fatar(za Korga,Kurzweila),Kawai i chineese Medeli(zbog cene se i aludira na Medelija).
Postavlja se pitanje koliko ce dugo ovakav kontroler da izdrzi i kakvog je zaista kvaliteta?

Ovo bi ipak trebalo probati .. imao sam razgovore sa distributerom M-audia za nase trziste i ako sam dobro shvatio u pitanju vrhunska midi kontroler klaviajtura za "smesne"pare .. ko zna sta sve tu ima .. mozda cu imati prilike da vidim sta je u pitanju pa cu napisati detalje .. i meni je sumnjivo mada .. nikad se ne zna