[quote="purator"]
Quote:
Originally Posted by Studio
RME...sad ne mogu da se setim modela ali znam da tako nesto kosta...mogu da se kladim da su driveri bolji, mada nema dsp efekata (za koje sam cuo da su losi kod EMUa) i softverski sempler (koji je ako cemo iskreno jedini razlog za uzimanje te EMU karte)...
|
RME je mala firma ali uistinu dobra .. verovatno mislis na RME MULTIFACE koji kosta 640eur + PCI karta 250 eura sve ostale RME karte nize cene otprilike koliko i kosta EMU 1820 su dvokanalne i ne mozemo poredjivati .. znaci sve zajedno oko 900 eura za kompletan multiface.. i sta si dobio , dobru kartu a? ajde da se ja i ti kladimo da kada napravim snimak i na jednoj i na drugoj karti potpuno isti da neces znati na kojoj sam karti snimao??? Kvalitet karti je obostran , u pitanju je veliko ulaganje
Krajem Juna imam snimanje akademskog hora koji odrzava vidovdanski koncert koji broji preko 70 clanova,snimanje cu obaviti na EMU karti koristeci njegov kompresor i njegove preampove ustvari sve njegovo .. postavicu link ka downloadu dela kompozicije pa cete cuti kako karta snima sa svojim efektima,ukusi su razliciti,nekome se efekat moze ne svideti jer ga ne zna upotrebiti .. Zato je najbolje kartu pre kupovine probati,meni su vrata uvek otvorena