View Single Post
Old 28-05-2004, 07:09 PM   #20
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Sobizrom da se dobijaju dzabe ODLICNI su.. mnogo bolji od DXi koje su vecina navikli da koriste .. Ja licno volim da ih upotrebim jer su bolji od standardnih a skoro uvek upotrebljavam njegov kompresor koji je izuzetan i to pri samom snimanju.Ne opterecuje komp jer koristi DSP ..

Kompletno sve o karti , upotrebi i kvalitetu svake stavke skinite manual www.studioton.co.yu/download/emu.zip

Unofficialni forum za EMU karte gde mozete procitati sve prednosti i nedostatke
http://www.productionforums.com/emu/default.asp

Samo da pomenem EMU 1820 kosta 350-400 eura .. Neka mi neko kaze za te pare sta kvalitetnije mozete kupiti!? Slobodno se usudjujem da kartu uporedjujem sa troduplo skupljim kartama , spreman sam na repliku .. 8)
Iskreno malo sam usamljen , pulsarovaca ima ko salame .. nemam skime da razmenjujem misljenja Ove karte preporucujem svima i to SAMO ove karte ako se opredeljujete za profy varijantu jer vama zelim isto sto i sebi-da sto manje trosimo para na audio karte .. kupite jednom ali zauvek ili bar za duze vreme(Ovo vazi za one koji tek treba da kupuju a oni koji imaju vec karte bilo koje nemojte menjati).. bolje je novac utrositi na dobre kondezatore jer to je kako ja kazem KAPITAL , ne gubi vrednost nego suludo bacanje para na karte i dodatke .. Daj bre pustite da taj CW vec jednom propadne .. Prosto pomislim da nije Srbije CW bi davno bio istorija(mnogo vas brate ima) .. Da mi CW kosrisnici ne zamere ja ne kazem da su lose karte,naprotiv odlicne su ali PRESKUPE .. Ako hocete skupo onda kupite skupo ali najbolje znaci naravno PRO TOOLS DIGIDESIGN karte ...
Pozdrav,
Ivan
STUDIOTON is offline   Reply With Quote