View Single Post
Old 28-05-2004, 08:12 AM   #23
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by dvuckovic
Quote:
Originally Posted by SandRob
za verziju nuenda od h2o ne treba nista. :roll:
samo pichi next, next...
sinoc sam probao, ali instalacije pukne kad krene da updatuje stein___.ttf. To je ustvari font za score u Nuendu, ali mi nije jasno zasto puca
ma, ti updatei ocekuju sve fileove od prve instalacije, ako si izbrisa neki nepotrebni dll i ttf, on se buni.
svejedno mislin da instalacija prodje, bez obzira sto imas ta upozorenja, samo je na kraju bitno, kad te pita hoces li sve rollat back, da reces 'jok, ma ka'ki' .

meni se buni na missing dll-ove, jer san ih pola izbrisa a vstplugin folder san pribaci na drugu particiju.
zato san sad originalni vstplugin folder arhivira i svaki put prije updatea ga raspakiran na originalno misto.

da ne trazis di je graska, najbolje ti je
1. sacuvat sve setinge u nuendu (preferences, key commands, colors, vst connections, def project(s)...)
2. backupirat nuendo aplications data folder
3. reinstalirat nuendo, od pocetka - update po update (mora ic ako nista ne prckas u medjuvremenu).
5. zamjenit nuendo aplication data folder da mu mozes vratit sve setinge

nakon instalacije ne brisi nikakve dokumente, a pluginove koje ne koristis samo disabliraj u nuendu i wavelabu, ili ih arhiviraj da ih imas spremne za slijedeci update.