Quote:
Originally Posted by AVaX
Quote:
Originally Posted by idekius
Znam da nece da pobedi, ali ipak glasam za Hollandiju jer mi jedino ta pesma lici na nesto, sto se tice Zeljka, i dalje sam pri stavu da mi pesma zaudara na seljacizam i TV Pink... 
|
Pa lici. I sam si rekao na koga lici. Mislim da je vreme ovakve muzike odavno proslo. Dve gitare i dva nasmejana vokala.... Mislim... Daj...
U ostalom, videcemo veceras.
O "seljacizmu" u Zeljkovoj pesmi mislim da nema govora.
I onako ne znam sta to treba da znaci...
Idekius je inace moj dobar drug, al' kad nesto odvali....
U svakom slucaju, ja sam uz Zeljka, i ocekujem njegovu pobedu!
|
He, he... sto je "Lane" moderno odradjeno, pa to je strava
Lj-uuuuuuuUUuUUUuuuUUUuuu (triler kroz nos - ti znas kao vec ko nama blizak

)de koje ne volim...
O tome koliko su tripovi s' gitarama zastareli treba suditi nakon gledanja svetskih TV stanica sa njihovim retro tripovima gde otprilike samo gitara i ima...
Sve je stvar ukusa, ali kada cujem muzicare koji tripuju, mnogo su dobri, pametovanja i sl..... bljaaaaaak :roll:
Ne kazem da ostalo ne valja, ali ja volim proste stvari, pevanje bez ukrasa, konkretan rif... Mislim da nesto sto je dobro nema potrebe kititi i ulepsavati i kititi...
Samo da kazem ostalima da ne postoji nikakva prepirka izmedju AvaX-a i mene po pitanju evrovizije, mislim prepirka u negativnom smislu. AvaX i ja se druzimo i posecujemo, krajnje nepristrasno tvrdim da je covek jedan FENOMEN od klavijaturiste sa izuzetno impresivnom tehnikom, ali to sto podrzava Zeljka i fruladzije, to mu ne oprastam, ma da ipak nebih nikada uvredio coveka koji goste docekuje sa onakvim lazanjama
P.S. Onih 12 poena Hrvatske!!! Znam da je Sandro prodao opremu i ulozio u kredit za mobilni samo da bi meni napakostio.