View Single Post
Old 14-05-2004, 08:25 AM   #14
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Jarre

Slusam Jarre-a i Vangelisa od malih nogu.Kako bi inace primetio taj mali detalj na zoolooku.Imas li nekih koncerata na divx-u ili vhs-u.Ja imam na divxu Oxygen in Moscow.Steta sto je Jarre u poslednjih nekoliko godina prolupao.To je zapoceo sa albumom session 2000,pa Metamorphoses i na kraju Geometry of love.Izasao je i novi album Les Granges Brulees sto je radio jos pre Oxygena ali nije nista ozbiljno jer je to radio za film.
Sto se tice kontrolera savetujem ti kombinaciju slajdera i potenciometara a ne varijantu sa cistim potenciometrima kao sto je mk361c,zbog toga kada treba da napravis neku modulaciju koju si zamislio(ili mix) jednim potezom ruke pomeris nekoliko slajdera sto sa potenciometrima ne mozes jer ipak nisi Siva pa da imas mnogo ruku da zavrces potenciometre.Na M audiovom sajtu imas neki poduzi video klip.Zove se nammroundup 04 gde se prikazuje citava paleta proizvoda pa cak i evolution mk461c i keystation pro 88 jer je pre jedno pola godina m audio kupio evolutiona.Cuo si za yamahu cs80.,e pa Arturia je izdala softversku verziju tog sintisajzera a on se u potpunosti kontrolise preko slajdera,sto je jos jedan razlog da uzmes klavijaturu mk461c.Mk361c nema entry pad,a to ti je ono sa leve strane kod mk461c(Ako nemas sliku mk461c idi na sajt www.evolution.co.uk i videces gore u meniju press releases ili nesto slicno.Kada ti se otvori nova stranica skroluj nadole tamo su ti slike.).
Mislim da su full size dirke kod svih klavijatura ukljucujuci i radiuma 61 i mk 461c istih dimenzija.
Da imas para najtoplije bi ti preporucio novation remote 61 koji jos nije izasao i cija ce cena biti oko 600 EUR.Ovako mislim da je ipak najbolja solucija mk461c.
milos is offline   Reply With Quote