View Single Post
Old 14-05-2004, 06:20 AM   #25
nixylive
Member

nixylive's Avatar

Evo i neki moji utisci. Pre svega dok sam letos ludeo za jednom pesmom nisam ni znao da je to Sen gelmez oldun od Alijaha Semedova, sto kazu da je od njega uzeo malo melodiju i sl. Mozda par taktova, ali ne verujem da je vise. Ma nije ni bitno. Svidja mi se pesma, mada mi se "orginal" vise svidja, ali ni ova nasa nije losa.

Nisam slusao sve one pesme sa evrovizije, ali jesam retro, ono kad su usli u finale. Mogu reci da pola pesama ladno mogu da se i ne pevaju u finalu, bar da nas postede muke. Ne znam sta je ono Deen-ovo, ali on kao da je u diskoteci u 1990. godini. Boze svasta. Ima jos bisera. Kazu Zeljko ukrao pesmu, ja sam primetio 3 pesme u finalu koje su skoro kopija vec postojecih. Sad sam zaboravio na koje me pesme asocirale, ali se bas vidi da je kopija neka.

Licno mislim da Zeljko ima jednu od najboljih, ako ne i najbolju pesmu i da ce da udje bar u prvih 3, samo ako naravno, ko sto neko rece, ne bude bilo namestaljke.

Mozda je sve ovo planski uradjeno. Jel ste primetili da zadnjih godina samo turske (islamske) zemlje pobedjuju na evroviziji (iako nisu iz Evrope ) Zeljko napravio nesto u tom stilu, a ipak nase tako da mozda ima sanse da osvoji srce publike.

Tolio od mene. Ostaje samo da mu drzimo palceve. Ja ovde pre svega ne navijam za Zeljka vec za Srbiju.