View Single Post
Old 12-05-2004, 10:57 PM   #9
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by MilTon
Sandro,
Zar je Sony Inflator za TC Powercore los? Zar je los X3? Zar je los 247c? Meni to bas nije smesno u odnosu na UAD-a, kao sto ti kazes... Na primer meni na vokalu mnogo bolje zvuci TC 247c od UAD-a. Zamisli jos da imamo Sony dynamics? Pa VLsound.... Ne bih se ja bas kladio na UAD-a. Da ne bude zabune, koristim obe kartice, ali ne mogu reci da UAD izbacuje samo vrhunske efekte a TC ne. A sto se tice Creamware, mislim da su SPL Transient Designer, Optimaster i PsyQ, onaj beli graficki eq, Vinco, pri vrhu top liste najboljih efekata. Ja i dalje koristim sve od ova tri razlicita sveta. Nije mi jasno sto si se odrekao Optimastera, na primer?
Pozdrav!
optimaster je sigurno jedan od najboljih multibandova, ali ja ne koristin uopce multibandove, tako da ne koristin ni x3.
transcient designer i psyq su unikatni pluginovi i nemaju konkurencije.
masterverb pro se moze mirit sa najboljim jekama.
celmov bluesman je vrhinski gutar amp simultor, o synthovima da ne govorin.

onaj 'beli graficki eq' san bas veceras ubaci u default pulsarov projekt. ima san neke probleme u monitoringu, pa san uz pomoc behringerovega analizatora i eq-a popravi stvar.
sa powercoreovim kompresorima san prilicno razocaran. po meni se nemogu mirit ni sa wavesima a kamoli sa uadom ili jednim sonalksisom.
247c koristin i to je najbolji powercoreov comp (od onih koje znan i koje san prova), ali ja vise volim uadov 1176ln (i vinco mi je drazi). medjutim, powercore nema spravice poput la2a, pulteca, pulteca pro, fairchilda, rs-1... sa kojima san toliko odusevljen da san zbog toga (priznajen) pretjera u kritici powercorea. :oops:
za rec pravo, i onaj tubifex je strasna spravica. sigurno je bolji od nigela

i ja koristin blagodati sve 3 kartice

bdw: sto je to VLsound?