Quote:
Originally Posted by MilTon
Sandro,
Zar je Sony Inflator za TC Powercore los? Zar je los X3? Zar je los 247c? Meni to bas nije smesno u odnosu na UAD-a, kao sto ti kazes... Na primer meni na vokalu mnogo bolje zvuci TC 247c od UAD-a. Zamisli jos da imamo Sony dynamics? Pa VLsound.... Ne bih se ja bas kladio na UAD-a. Da ne bude zabune, koristim obe kartice, ali ne mogu reci da UAD izbacuje samo vrhunske efekte a TC ne. A sto se tice Creamware, mislim da su SPL Transient Designer, Optimaster i PsyQ, onaj beli graficki eq, Vinco, pri vrhu top liste najboljih efekata. Ja i dalje koristim sve od ova tri razlicita sveta. Nije mi jasno sto si se odrekao Optimastera, na primer?
Pozdrav!
|
optimaster je sigurno jedan od najboljih multibandova, ali ja ne koristin uopce multibandove, tako da ne koristin ni x3.
transcient designer i psyq su unikatni pluginovi i nemaju konkurencije.
masterverb pro se moze mirit sa najboljim jekama.
celmov bluesman je vrhinski gutar amp simultor, o synthovima da ne govorin.
onaj 'beli graficki eq' san bas veceras ubaci u default pulsarov projekt. ima san neke probleme u monitoringu, pa san uz pomoc behringerovega analizatora i eq-a popravi stvar.
sa powercoreovim kompresorima san prilicno razocaran. po meni se nemogu mirit ni sa wavesima a kamoli sa uadom ili jednim sonalksisom.
247c koristin i to je najbolji powercoreov comp (od onih koje znan i koje san prova), ali ja vise volim uadov 1176ln (i vinco mi je drazi). medjutim, powercore nema spravice poput la2a, pulteca, pulteca pro, fairchilda, rs-1... sa kojima san toliko odusevljen da san zbog toga (priznajen) pretjera u kritici powercorea. :oops:
za rec pravo, i onaj tubifex je strasna spravica. sigurno je bolji od nigela
i ja koristin blagodati sve 3 kartice
bdw: sto je to VLsound?