View Single Post
Old 12-05-2004, 07:26 AM   #6
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius
Ma ja lepo kazem da njihove plug-inse ne vredi kupovati. Da nemam flekicu, mozda bih i ja prezalio kintu za po neki plug-ins, ali ovako.... mnogo bih morao da izgubim da bi mi proradilo par kupljenih stvarcica...
sve u svoje vrime. ja ne zalin ni pare sto san ulozi u cw devicese, ali otkad san uze uad i tc, promini san koncepciju rada i pulsara ne koristin na nacin ko sto san ga koristi prije.
to ne znaci da su creamwareovi devicesi losi. dapace.
cinjenica da niko od nas ne koristi xtc govori koliko je creamwareov koncept genijalan. :

sto se tice same usporedbe pulsara, uad-a i powercorea ipak cw ima neuporedivo vise za pokazat i nikako tc i uad-ov stand ne moze bit zanimljiviji od creamwareovega.
problem je samo sto cw stagnira i vec dva sajma zaredom nemas nista novo za vidit.
powercore je da neke male inovacije, ali se on po kvaliteti vecine devicesa ne moze mirit sa uado-om.
uad daje devicese na kapaljku (jos nisu izbacili multyband comp i neki instrument), ali kod njega nema kompromisa.
sve sto izbaci je vrhunsko.
tc ima vrhunske jeke, ali su mu dynamicki efekti smisni u odnosu na cw a pogotovo uad.

mislin da je najveci problem cw-a u njeovom egu i megalomaniji.
politika in je u kurcu.