View Single Post
Old 03-05-2004, 07:42 PM   #5
gorjan
Senior Member

Ahhh zavidim obojici na tim izdanjima, priznajem...
Quote:
ZATO NI SLUCAJNO OPCIJA DAVANJA NOVCA!!!!
S ovim sam skroz saglasan!(iskreno, nemam sta da im dam i da hocu )
Meni se cini da je to sve naopako.Umesto da izdavaci porade na tome da prodaju ljudima neciji album, oni se trude da uzmu neku sitnu lovu od samih autora.Em sto time eliminisu kvalitetne autore koji skoro redovno nemaju da plate, em sto guse trziste, em sto je najgore i sami zaradjuju mnogo manje no sto bi mogli da zarade.Ma to su nepismeni tipovi bez imalo smisla za biznis, bar ja tako mislim... Ne znam sta se desava u drzavnim firmama al je cinjenica da izglad i spika novog direktora PGPa ne obecava.Al ko zna.Ja bi njima trazio samo da mi rezu ploce, nista cd vinil forever!. Piratima bi poklonio ono sto ce ionako sami da uzmu.

Quote:
naravno, to mora bit neki "pravi" festival (ako uopce ima takvih).
To je dobar nacin al u zagradi si dao i odgovor.Drugar i ja smo se prosle godine veoma opekli sa zrenjaninskim festivalom.Pesma je izasla na cd-u al smo bili tako grubo gurnuti po strani da je to sramota.I ako ikad i odlucim da je vreme da pocnem sa Stones marketingom, tu pricu ima da guram na sve strane, a imam i punu dokumentaciju...

Pa nesto razmisljam i o alternativnom marketingu, tipa internet prezentacija+free mp3 ili tako nesto. Al kako god okrenes uvek se naleti na tvrdjavu zvanu TV i onda dolazi kesiranje za spot itditd
eh, odo da zovem drugara da se napijemo, ovo je zaista pravi momenat u mom zivotu da postanem alkoholicar...
gorjan is offline   Reply With Quote