View Single Post
Old 29-04-2004, 07:38 PM   #4
ANTISHA
Member

Ve? nekoliko puta se iz studija u kojem radim slalo pjesme u Milano. Svaki put je bilo kompletno odu?evljenje. Ovaj put sam posebno ?okiran, jer sam cijeli materijal radio sam, tj. produkciju, aran?mane itd. pa znam sve u detalj koje su razlike.
Uglavnom Talijani su mi rekli da manje tro?im vremena u studiju a vi?e u prirodi!!! Mislili su na to da slobodno mogu mix napravit grublje, tj neki probni mix - to im je dovoljno!
Znam da mislite da sam lud i oni skupa samnom, al i ja ne mislim bolje.
Dovoljan je podatak da su mi u jednoj pjesmi promjenili snare, tako da ga uop?e ne prepoznajem u pozitivnom smislu. I TO IZ STEREA!!!!!!!!!
?ak sam im poslao neke svoje verzije masteringa i to na 0, oni su uredno iz toga napravili svoj na -0.2 s tim da im se RMS kre?e od -10 do -6 na momente. Dinamika je ostala nepromijenjena, bas ide i do 22 Hz i to tako fin i konkretan. O visokima da i ne govorimo.
Izme?u ostalog tu se ?alju snimke iz cijelog svijeta. Rade 2 ma?ka jedan doktor a drugi magistar, nisam uspio vidit ?ega, al dovoljna je garancija. Nije valjda poljoprivrede!
I kona?no: cijene su znanstveno popularne: od 400 -600 eura po materijalu. Isplate se do zadnjeg eura, vjerujte mi!