View Single Post
Old 07-04-2004, 08:45 PM   #41
Anonymous
Junior Member

Samo malo strpljenja !!!

Opet ponavljam da nisam nista rekao o kvalitetu DSP platforme, pa ljudi kojim jezikom treba da pisem da me shvatite. Samo sam se "drznuo" da ustvrdim da je to veliki novac koji se moze upotrebiti u pametnije svrhe i da CPU moze to sve da obavi i nista drugo. A to da je Creamware riknuo zbog Noah, to su price za decicu jer taman posla da napisu da su prdnuli u cabar zbog kompletno pogresnog trzisnog opredeljenja, pa ko bi ih sanirao pod tim uslovima. A zatim jedna je stvar kada firme fuzionisu, kao sto je to slucaj sa EMU (usput EMU je jedna vrlo mala firma iz americke vukojebine koja drugacije i nije mogla da prezivi) i Creative (nazovi to i gutanje) ili kao sto je to bilo i sa Steinbergom i Pinnacle ili pak sa Emagicom i Apple a sasvim druga kada jedna firma objavi bankrot kao sto je to slucaj sa Creamware. Ma jasno je meni da muzicari vole te svoje kartice (samo sto ne spavaju sa njima) ali istini se treba pogledati u oci. Ne moras mi objasnjavati kako funkcionise marketing privreda jer ja na zalost ili na srecu, zivim i radim u tim uslovima dugo godina i to bas u muzickoj bransi. I nisam ni rekao da ce doci kraj DSP platformi ali ce biti sve manje prisutna, pa nisu nestali ni analogni sintisajzeri i pored sveg napretka digitalne tehnologije ali pogledaj koliko su zastupljeni. Opet ne govorim o kvalitetu samo o broju.
I boga mi poceli smo da naprdujemo bez veze, ovo nije diskusija jer se ocigledno ne razumemo.
Anonymous is offline   Reply With Quote