Posle 30 godina bavljenja muzikom (na razne na?ine), sa preko 100 ura?enih testova audio hardvera i softvera za vi?e ?asopisa, sa dve magistarske diplome, sa ljudskom potrebom da neke stvari ka?em na malo manje pristojan na?in i sa ?injenicom da je ocena kvaliteta zvuka koji izlazi iz nekih zvu?nika velikim procentom subjektivni do?ivljaj, ka?em ponovo da su M-audio Studiophile, iz prethodne revizije koje sam slu?ao na A+B sa malim Yamaha-ma kese, odnosno kesurine.
Kao vlasnik Delte 1010 i sam sam i?ao da ih slu?am, sa namerom da ih kupim, a na osnovu kvaliteta pomenute kartice, koju sam tako?e prvo probao pre kupovine. Dakle nisam ih kupio jer su kese.
Svrha ovog foruma i jeste da ljudi jedni drugima otvore o?i i ka?u ono ?to proizvo?a?i ne?e, odnosno da pomognu jedni drugima da re?e neke nedoumice ili probleme. Svakako da je cena izuzetno bitan faktor i niko ne poku?ava da na pitanje o monitorima u rangu 300-500e, daje kao kontra predlog monitore od vi?e 1000e.
Uz moje obe?anje da ne?u vi?e da ulazim u ovako glupu polemiku, izvinjavam se svima koji su se mo?da uvredili mojim komentarom.
|