Ma decki, odlicni ste! Da osjetili na svojoj kozi..............
Bas sam vam htijela reci da jako, jako uzivam u vasem, muskom drustvu. Naime, kao sto ste vec imali priliku zamjetiti - nisam bas tipican primjer zenskog bica. Gruba sam i izravna poput vas i tako da mi je puno prirodnije ovdje psovati s vama, nego kvocat s zenama. Izravni ljudi su slobodni od "iza lednog" zamjeranja, za razliku od vecine zena koje trpe i sute i onda su na kraju frustrirane i osjecas da te ne vole i kad se najljepse smijese. E to ne volim.
Recimo, sto mi se jako svida. Kvu i ja smo se jako zakacili ovdje. Ja sam njemu rekla ruzne rijeci i on je meni. Tada je sve to nekako utihnulo
(nakon dolaska mirovnih strana i daljnjih pregovora sa celnicima oporbe) a sad komuniciramo normalno i ustvari odlicno. Ja ne kazem da mi se svida nekoga vrijedati ili primati uvrijede. Nikako! Ali mi se svida sposobnost da predemo preko tog i dalje rastemo gledajuci na pozitivnosti jedni u drugima a ne onu drugu stranu koju ionako svi posjedujemo, samo je neki izrazavamo glasno, a neki sute i nakupljaju.
Mislim da je ova povezanost ljudi ovog foruma nesto iznimno i jako me veseli prijateljstvo sa svima vama. Ponekad iskreno zalim sto nismo fizicki blize.
Veliki zagrljaj od Huanite!