View Single Post
Old 25-03-2004, 11:45 PM   #13
File
Senior Member

Ju?er smo imali probu(zidovi su bili oblo?eni spu?vom) i zvu?alo je znatno bolje....bubanj zvu?i 3duplo bolje...ma zakon.....danas sam preko spu?ve stavio sloj kartona...i opet je reverb do?ao nazad....ali neki druga?iji...?udni..... nadam se da ?e kartoni od jaja(koji ?e do?i na to sve) vratiti zvuk na staro (prije nego sam stavio ravne kartone) ili napraviti najbolji u?inak ikad......znam da su bolje spu?vaste piramide....al trenutno nemam para za njih.....moje pitanje: da li sam se zeznuo ?to nisam ostavio samo spu?vu na zidovima....jel bolja samo ona, ili ona, pa ravni kartoni, pa kartoni od jaja.............+ jo? jedna informacija....na strop idu stiropori od 3cm, zid koji djeli studio od kontrolne sobe ima dupla vrata napunjena staklenom vunom i sa druge strane zida jo? jedna 4cmarska spu?va, pa 2 sloja tepisona....a rubovi napunjeni pjenom........sad sam stao kod ravnih kartona...a kad napravim to sve(jaja, strop, vrata, 4cm spu?va) vidjet ?emo ?ta ?e bit'.....jedva ?ekam sutra.....
File is offline   Reply With Quote