zakon....Sada kad sam stavio spu?vu na sve zidove(osim stropa i poda), akustika je "?ujno" bolja, ali jo? se ?uje ta neka reverbacija kod pljeska ruku, dali zbog paralelnih zidova, ili zbog toga ?to jo? moram napraviti strop, a i staviti neki tepih na pod?!....a planiram jo? to sve oblo?iti u kartone od jaja, ali se onda bojim da ne bi izgubio
liveness prostorije....a zid koji dijeli studio i kontrolnu sobu jo? uvjek mogu izolirati sa druge strane(kontrolna soba)sa knaufom i kamenom ili mineralnom vunom.....sljede?i tjedan ?u kupiti audiotrakovu karticu maya 44 MKII...jo? moram rje?iti problem sa strujom(
ne znam kako....help) i ROKENROL BEJBE.......a onda ?u lagano po?eti snimati prijatelje i prijateljice za sitne pare i upgradati konfiguraciju studia:SMRT....(

tako se zove jer sam jo? kao 10-ogodi?njak pr?kao oko takvih stvari i ma?tao o studiu....smi?ljao logose i hehehe takve nazive....sad, deset godina poslje se nadam da ?e se san i ostvariti(u profesionalnom ili poluprofesionalnom stajlu)).....jer ono snimanje izme?u tih godina na dekove preko kojekakvih mixeta , ne brojim, iako su neke snimke ?ak iza?le na plo?ama i puno bolje odradile posao u odnosu na neke "prave" studije(sa likovima koji ne znaju radit

)......Shvatio sam da je to cijela nauka koja me je totalno obuzela i ?elim svoj ?ivot posvetiti njoj.......SEX (easy)DRUGS and ROCK'N'Roll.......?ivili