Ljudi, nemojte da banalizujete svaku moju recenicu. Za ovakvim pricama nema potrebe jer nismo mala djeca, dovoljno svi razumijete sto sam htio da kazem, samo mogu da priznam da je rjecnik bio malo u afektu, a i volim da se zafrkavam na svoj racun ali izgleda da vam to nije blisko.
Sto se tice Bassystema, ne znam koliko ga poznajete, ali nema studija u BGD i NS u kojem on nije nesto snimio ili odsvirao, stim da nema instrumenta koji ne svira, i to VEOMA dobro, bolje nego neki koji citav zivot sviraju jedan instrument i o njima se naveliko prica. Siguran sam da je on jedan od ozbiljnih kandidata za podizanje kvaliteta nase muzike na mnogo veci nivo koji je sada. I samo jednu stvar: da su ga tadasnje kolege iz benda slusale, "Drunder" bi bila sigurno najbolja ploca na ovim prostorima u tom maniru muzike.
Sto se tice Logica, on jedini ima neke detalje sto se tice sinhronizovanja sa magnetofonima i zato ga u velikim studijima svi koriste. Kao sto sam REKAO, to nije nas domen rada tako da je sekvencer za nas rad samo stvar ukusa. Ne vidim tu nikakvo negiranje sa svoje strane.
Jos jednu stvar, koja se ne tice vas vec svih nas sa ovih prostora: kada cemo vec jedanput prestati da drugima trazimo "rupe na 300 Hz" i tako nekim glupostima, tj da prvo dobro iskritikujemo neciji rad da bismo pokazali drugima da sve znamo. To je jedna velika mana naseg mentaliteta koje su se ljudi vani odavno oslobodili. Ne kazem da su svi kod nas takvi i ne etiketiram nikoga ali to je nesto sto je uveliko prisutno na nasem prostoru.
Pozdravljam vas sve!
|