View Single Post
Old 28-02-2004, 03:13 AM   #7
Goran
Stara Rumski Elita 2003.

Goran's Avatar

Mestre, pridruzujem ti se iz naseg rodnog grada!!! Ajde da cujem neke argumente protiv Logic-a?! E samo neka mi neko objasni ZASTO svi englezi i amerikanci ako ne koriste ProTools kao sekvencer koriste LOGIC a ne Cubase i Nuendo. Svi znamo da su Steinberg i Emagic njemacke firme tako da ne vjerujem da tu ima neke pristrasnosti sto se tice toga.Cubase se takodje koristi i na Mac-u tako da ni tu ne vidim neku tendenciju. Samo malo prosetajte po site-ovima velikih engleskih studija (Real World, StrongRoom, ParkGate,....), sve pise, crno na bijelo. Bassystem, samo im u jednoj recenici objasni zasto je Logic potpuno profesionalan program za razliku od ostalih, kao sto si i meni demonstrirao prije neki dan kad si bio (u vezi sinhronizacije).
U nasem domenu rada je najvaznije da nam sekvencer radi stabilno a to rade sva tri pomenuta programa, tako da je samo pitanje ukusa ko ce da koristi koji program, i veoma je glupo da se na ovakvom forumu, koji i u muzickom smislu svima nama pomaze, vodi polemika koji sekvencer je BOLJI a koji nije BOLJI. Sto se tice Bassystem-ove price, mislim da bi trebali svi da ga slusamo ka' djeca majku jer ne vjerujem da iko na ovom forumu ima vecu kilometrazu, i da li ce je iko imati, od njega sto se tice mnogih stvari.
Veliki pozdrav svima iz Kotora!!!!!
Goran is offline   Reply With Quote