i ja mislin da su gudaci lose izaranzirani. osin tega mi smeta celo u sredini. violina je livo, a celo bi trebalo bit simetricno - desno.
meni glas zvuci ko da je sniman na dinamickemu mikrofonu i ciini mi se da si malo radi na dynamici i eq-ima na pojedinacnim kanalima, pa si to "nadoknadi" u masteringu. loop je neki gotov i zvuci nelose, ali ne dolazi dovoljno do izrazaja, zbog guzve u sesnaestercu. prateci vokal je nekako maknut iza sa jekom i u livu stranu, koja je inace za 2db jaca od desne. na toj strani je i neki sintetski klavir koji mi se takodjer ne dopada. reverb mi na ciloj snimci zvuci prilicno "jeftino", ali to moze bit i zbog "kvalitete" mp3-a.
btw: provaj napravit jednu caku sa pratecim vokalom.
paniraj ga livo (ne skroz) i send posalji u waves doubler kojega ces panirat simetricno desno. pazi da ti na doubleru bude iskjucen "direct" (dry). pazi da ti prateci vokal i doubler budu jednake snage. jeku mozes dodat samo na dry pratecem vokalu.
bilo bi odlicno da se fx chanel moze routhat u grupu pa na sve stavit jeku i neki kompresorcic, ali nemoze
drugi nacin (mozda jos bolji) da uduplas prateci vokal i da ti ostane sredina za glavni vokal je da na back vokal inseriras waves doubler, odaberes neki preset (recimo doubler 4 voices) i da iskjucis "direct" (dry).
isprid doublera stavi jedan kompresor i dodaj neki reverb na send.