Thread: Vucije Staze
View Single Post
Old 26-02-2004, 05:04 PM   #12
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Ovako. Poslao si stvar u 112kbps, ne znam zasto, al ok. Nemam nikakvu ?irinu u snimku. Po?etak stvari dosta odbija zbog lo?e harmonije guda?a, koji su ina?e generalno lo?i. ?ak mislim da su u ovakvoj pesmi nepotrebni, ja bi pre ubacio neke "tople" string padove umesto toga. Shaker ide sa leve strane, kod tebe je sa desne. Vokal previ?e ?tr?i, probaj sa du?im reverb time'om i naglasi malo sibilante kod eq-a reverba na nekih 7-8khz, ali pre toga pokusaj malo da ubije? sibilante na vokalu, ali samo malo. ?ini mi se da je i bass malo ja?i nego ?to bi trebalo. To bi bilo to, dosta stvari mulja u pozadini, al je mogu?e da je to i zbog lo?eg kvaliteta mp3-a. Celokupno zvu?i pristojno, s tim ?to mi nekako vokal previ?e be?i od svega. On treba da bude in the middle, previ?e mi be?i u visoke, a srednjih nigde. Nema "topline"... Poradi malo na dinamici, mislim da si prekompresovao.

Eto, shvati ovo sve kao dobronamerne kritike ?to se ti?e zvuka. Raspisao sam se, al to je zato ?to verujem da mo?e? dosta bolje od ovoga.

pozdrav...
kVu is offline   Reply With Quote