View Single Post
Old 29-01-2004, 02:21 AM   #6
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by fipke
Secam se u jednom intervjuu Marcus Miller je izjavio kako svaki drugi dan menja zice kad je na turneji...puuf
Hmmm.... Pusti ti Marcus Milera... njegove dva dana stare zice bih iskreno receno zdusno stavio na mog milenijumskog sokola i pazio bi ih i mazio par meseci iz jednog prostog razloga:
-Zice koje kupim u inostranstvu mi se UVEK bolje pokazu nego ovo sto kupim ovde... Izgleda da istocnoj evropi uvaljuju neku schnj klasu zica... Znam da sam se jednom napalio na rotosound swing bass kupljen u nemackoj, ali kada sam iste takve kupio ovde uopste nije bila ista stvar u pitanju...
Koliko sam cuo i Pastorius je namerno svirao prstima umazanim piletoinom (verovatno je dobijao slican efekt kao sa GHS FastFret-om zbog onih njegovih cuvenih polustepenskih klizanja), ali mi tako nesto ni u bunilu nije palo na pamet

Nego ovo o limunskoj kiselini sto je Jadro pomenuo sam vec negde cuo i to cini mi se da mi je neko hvalio bas limunsku kiselinu koja moze da se kupi i u samoposluzi, ali neznam kako se to radi. Kao dobru stvar za odrzavanje fingerboard-a mi je neko pomenuo limunovo ulje (valjda), ali o tome neznam nista.