Thread: Fire In My Soul
View Single Post
Old 25-12-2003, 11:20 AM   #26
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

ovako...

99'te sam izdao plocu u nemackoj preko djZ iz Novog Sada i dobio nesto malo para jer je islo preko 3 glave (coveka) pa dok su svi uzeli deo meni ostade nesto ali tako je na balkanu...opametio sam se i sa drugarom u BL radio 6 meseci 2002 za drugo izdavanje..otisao u Nemacku kod ATB-ja i pao dogovor...ostavio mu muziku...culi se preko neta....on stavio muziku u mix i taman da izda kad puce dogovor kao da nikad nije ni postojao jer sam ja ovde a ond tamo..to je glavni razlog....
inace ako neisi medju njima od posla nema nista a samim tim ni od para...tesko je to i objasniti...
Avax
postoji whitelabel.com na koji mozes da za neku uplatu posaljes svoju muziku i onda se to ocenjuje od strane raznih amaterskih muzicara kao i od nekih izdavackih kuca...tako da postoje velike sanse da ti ode stvar u ruku nekog menadzera...pre mesec sam dobio mail od njioh da je momak iz Hrvatske izdao neku stvar bas preko njih...oni rade uglavnom elektroniku mislim...
Sada skupljam materijal pa cu da posaljem i njima i na sve strane....
E jos ovo kada sam bio u Nemackoj obisao sam 10-tak izdavackih kuca ali tesko je kada cuju odakle sam...znaci ili otici ili se smiriti gde si pa raditi lokalnu muziku
to je ukratko