Quote:
Originally Posted by zmaj
Moram da budem iskren ali Behringer mi se ne svidja ni za Live ni za studio.Jednosatvno ima nesto sto mi smeta kod njih.Zvuk im je smesan,nekako sirov.E sad zavisi i sta hoces,ako sviras svadbe i tome slicno tu ti niko nece gledati kakv ti je EQ,vazno je da gruva,ali ako hoces stvarno dobar zvuk bolje ti je da se klonis Behringera.Sigurno da i oni u nekom visem cenovnom rangu imaju dobre modele ali ova sintetika ne valja provereno.Imao sam prilike da uporedim Gem-ovu live miksetu i Behringera,i to je bilo smesno.Gem-ov zvuk tesko da neko moze da nadmasi u toj klasi,ali Gem je mnogo fina meka mikseta tako da nije za neko maltretiranje jer nema neku snagu.
|
Slazem se sa tobom ali samo vezano za Behringer mixete...zaista stvaraju sum i eq-ovi su im jako losi tacnije sve preko 400hz je na sumu...
Dok se za truthse ne bi slozio ustvari ti rece da je sve behringerovo lose...pa i nije bas...naime...ja imam truthse i veoma sam zadovoljan sa njima kao i njihovim zvukom...da ne bude zabune....nisu vrhunski niti se mogu porediti sa vrhunskim monitorima ali rade svoj posao bar za mene 8)