Quote:
Originally Posted by idekius
Aaaaaa.... kada otvorim recimo new project u cubase, dodam midi traku i kao izlaz prebacim sa CreamWare midi in\out1 (koji odmah po otvaranju novog projekta sam od sebe, nicim izazvan postaje aktivan u windows midi) na recimo Microsoft Wavetable SW Synth, on odmah postaje aktivan u windows midi!
|
moras namistit default portove koji zelis da ti se aktiviraju kod otvaranja, a druge aktiviras manualno, po potrebi.
Quote:
Originally Posted by Eon
Ljudi to je zbog drivera SFP-a u XP-u jer kao sto primecujete postoje par problema vezanih za ovu stvar....onaj 16bit i 24bit...radi on 24 bit ali recimo u wavelabu kada kliknem na onaj mikrofon i realtime kroz pulsar gledam analyzer i one ostale gluposti na bit meteru mi ne pokazuje 24bit kao sto je bio slucaj u 98-mici ovde mi sve pa cak i u wavelabu pokazuje 16bit...ali nece da radi dok u preferences ne promenim 24bit -alt ili 24 bit
|
ma nije! zasto onda u nuendu 2.01 sve radi bez problema!
a to sto ti govoris za bitazu mi je cudno. onaj pulsarov setup samo treba ignorirat i namistit sve u nuendu, sfp-u i wavelabu na 24 bita. meni to radi bez problema i onaj bitmetar pokazuje 24!
Quote:
Originally Posted by idekius
Jesi li resio problem Sandro?
|
ovo je bug. rjesi san problem djelomicno, tako sto san kao default stavi normane portove a one [emulated] san deaktivira. nazalost, i dalje su vidljivi u izborniku di se namista port ali su neaktivni.