View Single Post
Old 15-11-2003, 02:02 AM   #6
Jadran
Member

Jadran's Avatar

Otvoris Midi Device Menager pa install Device pa kad se otvori prozor sa listama klavijatura gore na vrhu izaberi Define New
i klikni ok uneses ime klavijature pa onda ok.Kad to uradis vidjeces da se pojavio jedan Empty Bank e onda traba da dodas onoliko banki koliko imas na klavijaturi i da u knjizi od klavijature pronadjes midi komande koje treba da rucno upises treba da znas kodove za tvoju klavijaturu(midi Message Butes). Dodavanje banki pravis kada kliknes na commands i treba da aktiviras Enable Edit. Kad kliknes na mali plus ljevo od bank onda ceti se pojaviti preset kliknes desnim misom na preset i napravis preseta onoliko koliko imas programa u banci recimo A ili kako se vec zove.Ovo je mukotrpan posao ja sam pravio za roland g1000 dva dana pachname i dobro sam se namucio.Nebih da te obeshrabrujem ali ako nisi dobro protabirio knjigu od tvoje klavijature poglavlje o midiu onda nadji nekoga ko se malo razumije da ti pomogne jer nemoguceje da ti pomognem ovako preko poruka . Probaj nemas sta izgubiti javi sta si uradio Pozdrav.