Thread: pulsar xtc
View Single Post
Old 12-11-2003, 11:43 PM   #9
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by sandrob
a jeli ga ti koristis?

znas da neke devicese u xtc modu nemozes koristit?
sto je sa routhingom u tome slucaju?
i najvaznije sto je sa monitoringom ako se koristi xtc mode? moze li se sve slusat realtime (kad se snima i sl) ili sve ide preko asio-a?

ja san bi kupi xtc pro sa dodatnih 6 dsp-ova cim se xtc pojavi, ali san se razocara i vise ga nikad nisan instalira. ni sad neman instaliran xtc (otkacim tu opciju kod instalacije). neko vrime, dok mi je sts3000 bio glavni sampler, san koristi 2 pulsara (12 dsp), medjutim kad se pojavi kontakt izbaci san sts iz upotrebe i proda jedan pulsar.

u biti, najveci problem tad sa xtc-om je bilo:
- kasnjenje kod monitoringa (jer se nije moga koristit mixer i sve je islo preko asia)
- nemogucnost koristenja sts3000
- nemogucnost koristenja nekih ponajbojih efekata i synthova
- nemogucnost koristenja gsif-a
- nemogucnost koristenja wavelaba kao externog wave editora za cubase (nisu radili istovremeno)
- ogranicen routhing

bas me zanima di je xtc danas?
mozda nije ni losa ideja koristit obicni mod, a u mixu (kad je sve snimljeno) se samo pribacit na xtc?
hm, iako bi ja voli koristit samo jedan mod, jer sto ako ti kasnije sune nesto nasnimit?
ja sam se malo zezao u XTC modu i u principu nisam mogao koristiti onaj drum sempler kako se zove...EDS ne znam ustvari 67% njega koristi zasto ne znam
Routing nemas
sve ide preko asia ali sve instrumente i effecte koristis kao VST instrumente
kupi pulsar SRB i to ti je to imas 12 procesora uvezanih
meni nije kasnio monitoring..sve mi je radilo ok bez ikakvog kasnjenja