Quote:
Originally Posted by Eon
kraci fajl ti je odradjen phazerom dry:0% wet 100% i to 2 oktava low cut do 800hz i +2-3db 1100hz....dobar synth i odlicno odradjeni compresori...to ti je definicija tog zvuka...odstupanja postoje naravno
duzi fajl ti je isto to phazer sa delayeom i odradjenim rateom tj.phazer ima svoju talasnu duzinu rate kojim se provodi na zvuk nju odredjujes brzim ili kracim talasnim duzinama...e sad...video si da su likovi odradili duzinu note tako da je rate phazera u prvom delu up a u drugom down.....u sve to dodaj i modulation blago ga povecavajuci u prvom zvuku i isto tako blago ga spustajuci u drugom...to ti je to formula
2+2=5 :roll:
|
ok ... hvala svima na odgovorima , pogotovo Eon-u ... bas si mi lepo ovo razlozhio , svaka cast ...
imam josh jedno koji phaser je najdobriji za nuendo il cubase ... posto u reasonu kolko god se trudio ... dobijem neshto tako ali ... ja missim da moze bolje ... sa nekim phaserom sa vise opcija il shta znam ...
iiii da ... ovaj deo : dobar synth i odlicno odradjeni compresori ... kakve veze kompresori imaju u prichi?