Thread: Nuendo 2.0
View Single Post
Old 25-09-2003, 02:15 AM   #29
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by idvi
...Dakle u SX (1.0.6) u midi edit kad ozna?i? notu(kockicu) i pomi?e? ju sa strijelicom prema gore ili dolje ona ne daje to?an ton na zvu?niku fula jer kad klikne? sa mi?em onda je ispravno a kod pomicanja vi?i pola tona(ili ni?i)
Druga gre?ka ili falinga je u List editu(e u nju nisam siguran razuvjerite me) kad ozna?im odre?enu notu npr C ne mogu da mi samo izbaci sve C note 5-ici sam i?el na Mask-Mask event exactly
i sve je ?ljakalo sve C note su bile u listu i mogao sam ih lijepo dinamitizirati itd....Ovdje nikako dali grije?im...Pozdrav
.
Probao sam da namjerno manifestujem doticne "bagove", ali mi "na svu srecu" to nije poslo za rukom...sto se tice Piano Roll-a , unutar njega definitivno nisam mogao da "izazovem" gore spominjan problem (sve note su se uredno odazivale), a to kao svjedok moze potvrditi i EON (koji se zadesio tu, sticajem okolnosti )...

Sto se tice "baga" u Even List-u, morat ces mi poblize opisati proceduru koja je potrebna da se spominjani izazove (ja nisam primjetio nista cudno u radu sa ovim djelom editinga)!

diviner is offline   Reply With Quote