Quote:
Ne znam jedino kako ovo mozes da kazes i sa takvim nipodastavanjem da pricas o drugim stvarima uploadovanim ovde
|
Izvinjavam se, poruku sam pisao u 6u jutru, a proteklu noc nisam spavao, pored svega toga nisam preslusao mozda tri stvari sa foruma dok sam pisao (diviner-ove otpisane i neke segmente od Boskovica). Mislio sam da je bolja od te tri stvari.
Moje licno misljenje je da gitara previshe zvechi, ali bash previshe, no snimana je Sennheiserovim 5032P mic-om i AudioBuddy pretpojacalom (mike je inace namenjen za ClosedMic live i nastupe i ima "zashiljenu" ravan). Ja sam licno zadovoljan radom, JER su momci snimili svoje ostale stvari u nekom BESNOM studiju, a sve to zvuchi losije cak i posle 3 meseca editinga, mixovanja i mastera. Inace, ostali rad je sniman na Luninom box-u, a radio im je glavni Bregovicev producent... Toliko o tome koliko su Creamware-ovi konvertori dobri. STO NE UZE I JA RME ???
Naravno i da mi je alibi to sto je sve uradjeno za sat vremena, ali bih imao i jos par pitanja. ZNAM da je vokal ocajan, mislim na glas, ali me interesuje zasto kazete da vokal i gitara nisu dobro usnimljeni ???
Jeb'ga, voleo bih kad bih mogao da vam posaljem prave stvari, ali bice i toga. Naime, demo Laza treba da dobije do 22-og (radim mu album sa remixima njegovih stvari), pa ce biti poslan na forum kad zavrsim. To se nadam da cu uraditi kako "valja i dolikuje", pa da cujete i date review za neku stvar sa kojom sam ja licno zadovoljan. Hvala!
Poz svima i izvinjavam se jos jednom ako sam nekoga uvredio...