Quote:
Ocekujem obracanje autora
|
KHM KHM KHM... ovaj KHM KHM KHM, lejdiz end dzhentlmenke, cekanje je zavrsheno. ONA je doshla, pesma puna preokreta, puna metafora, sa fenomenalnom muzikom i zvukom kakvi na ovim prostorima jos nisu vidjeni. Idealan sklop kvaliutetnog i komercijalnog...
Salim se, na pogresnom mestu sam opisao rad... pa da paste-ujem deo
stvar je uradjena za sat vremena (od ideje do mastera), zvuk nije los, mada gitara malo zvechi (vredi nekih 50 evrica), ali generalno mislim da zvuci bolje od svega sto je uploadovano ovde... Akusticna stvar (sa malo bolesnim textom i vokalima) sa pridodatim efektima, SVE odsvirano (malo gudaci na kraju zvuce bezveze zbog toga, tj. naglo se prekidaju), nista crtano, ritam i solo gitara (koja zvuci kao buzuki) su ISTE, ali ova druga je "ofarbana"... Na kraju je ispalo tako kako je ispalo. To sam poklonio svojim "klijentima" kao bonus track (bas sam ja dobra dusha)
Grupa se zove Euforija, pevac je uros, text su oni napisali, a moja malenkost je uradila sav preostali posao... ponavljam, za oko sat vremena...
E, da prvo mi dajte ocenu, pa cu vam tek onda reci kojom je opremom snimano...
Voleo bih da to ljudi koji imaju bolju tehniku od mene odslusaju na svojim finim monitorcicima i DAW sistemima pa da mi date neki lep review... Hvala unapred... i izvinjavam se sto se nisam javljao, pun sam posla + su me zadesile neke velike nevolje... od 22-og jovo nanovo, radi se Laza Ristovski...
Cim budem skrpio malo vremena, poslacu jos jednu stvar matoru vec godinu dana (isto jako brzo uradjenu), ali je veoma "pitka". produkcija za klasu losija nego na ovoj stvari.... To je neki moj eksperiment, jazzy-rap, a jako mi se svidja pocetna idejica koja se proteze kroz celu pesmicu (da bi to bilo ipak rap), a bice razvijena, pa uradjena prava jazz stvar kad dodje vreme za ovim delicima...
poz svima...