sorry, sorry sto kasnin. ne ignoriran vas, nego san nisto bi u poslu :oops:
ma nema nikakvih tajni. ja necu napisat "tajnu formulu", zato ?to je neznam ili, jo? bolje, zato ?to ona ne postoji, a ne zato sto zelim nesto sakrit. naravno, i ovo ?to sam napisa nisan ja izmisli, nego sam opet negdje procita. kamo srice da znam jos puno vise, pa da sve mogu podilit ode sa vama. problem je sto ni ja nisam na cistu sa mnogim stvarima. najvise me jebu ekvilajzeri i kod njih se uvik dvoumim, troumim i n-umimim sto napravit. naucio sam par tehnika, ali to je samo teorija, koja se moze procitat bilo di, a praksa je nesto sasvim drugo. razni analajzeri mogu pomoc u pronalazenju i rijesavanju "problema", ali opet se sve svodi na uho, koje je vrlo "povodljivo".
na kraju krajeva, zvuk najvise ovisi o raspolozenju slusatelja, a uho je organ koji se jako brzo umara.
hm, ni ovo nisan ja izmisli :oops:
prednost ovega foruma je sto mozemo prijateljski, na svomu jeziku (srpskom ili hrvatskom), razminit znanja i iskustva.
dakle, i ja san sritan sto mi je prije par miseci boskovic (kojega tad nisan ni zna) posla link od rumskega.
e da, brankica savrseno sinkronizira glasove. da ih nasnimi milijun uvik ce udisanje, vibrato (ona je, dakle, pjevala sa vibratom), naglasci, krajevi i sve zivo bit potpuno na isto misto 8)