Pazi ovako....
Moje misljenje je,slobodno me ospori ako mislis da nisam u pravu,da monitori nikad ne lazu...NIJEDAN.
Njihova linearnost zvuka se u nijansama meri a naravno tu su frekvencije koje mogu da malo zezaju.
Prva i NAJVAZNIJA stvar je da se nauci slusati na monitorima i ako se tu "obrazujes" kako treba onda si neprikosnoven i apsolutno ti nije potreban nikakav raspon frekvencija samog monitora.
Ja imam,kao sto vec verovatno znate jer sam to hiljadu puta rekao

, behringer truth b2031 i vrlo sam zadovoljan njima jer se ucim i nesto sam naucio da slusam na njima.
Naravno ne kazem da su svi monitori isti jer im cena ne bi bila toliko raznolika ali cinjenica je da je uvo najbitniji segment citave produkcije.
Boskovicu...tebi odgovaram i na NS10 slusao sam ih i sto kazes standard su.Ne secam se koje je pojacalo koristeno ali znam da sam bio vrlo iznenadjen zvukom koji propustaju.
Narocito su mi se na prvi utisak svideli niski tonovi koji su odradjeni na vrlo mek i dubok nacin.Srednje i visoke nisam mogao da odredim mislim po kvalitetu jer su cini mi se ekvivalentni sa mojim monitorima ili sam neodredjen.....
E to je to bio pro