Thread: Muzicka kartica
View Single Post
Old 26-06-2003, 01:56 PM   #40
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by sandrob
In an interview with the British "Sound On Sound" magazine, the Academy-Award winning composer Hans Zimmer, who has been using CreamWare systems for many years, talks about the secret of his synthesizer sounds:
Uh ! Ovo je malo neozbiljno sa tvoje strane ! Prvo filozofija "necemo price rekla kazala" a onda tuuup, svojevrstan marketinski slogan Creamware firme (bice vam sve jasno kada pogledate sledeci link):

http://www.creamware.de/en/Home/news/30_09_02.asp

Mislim stvarno bi bilo smjesno, da ti ja sad ovde ostavljam slicne linkove NI-a, i drugih "marketinskih obrazaca", koji za cilj upravo imaju "osedlavanje konja" ili "sisanja ovaca" , jer ja za takve "review"-e ne dajem ni pet para (pa makar to bio i SOUND ON SOUND), bilo da su u pitanju NI-ovi ili neciji drugi letci! Pa ti nista od njih ovde ne bih vidio (overload foruma).

Svoje misljenje (ako vec ne mogu iskustveno da ga kreiram) gradim na desetinama misljenja ljudi koji su u ovom poslu poodavno, i za koje zaista mogu reci da raspolazu zavidnim znanjem u oblasti istog. Ja nigdje ne vodim polemiku tipa "moj je duzi", niti igdje govorim bespredmetno , a uvijek se trudim da ono o cemu pricam bude apsolvirano i utvrdjeno cinjenicama (stvarima za koje se objektivno moze reci da su tacne) ! Prema tome, ako i dodam nesto tipa "ma nisi ti cuo ovo ili ono" ono stoji tu cisto kao kontrast velikog teoretisanja, kao zalad poslije strasne vrucine, kao saljiva konkluzija svega nevadenog prije toga , i kao takvo ga ne trebate uzimati izricito "pod ozbiljno" !

PS. O'li mi cuti tu zadnju recenicu ili ne :P !

diviner is offline   Reply With Quote